Christfulnesscoaching


Christfulnesscoaching is 6 keer drie kwartier op een data die u schikt.
Het kan individueel (ander tarief) of in een groepje van drie personen en kost 330 euro totaal pp. incl. cursusmap en oefencd's.
We doen dan de hele cursus in 6 keer 45 minuten en het vergt daardoor meer zelfstudie. Ik coach dan alleen bij de dingen die moeizaam verlopen of waar vragen over zijn.
Individuele coaching kost 70 euro per 45 minuten. Cursusmap en cd's kosten 25 euro.

Wat is Christfulness:
Onderzoek naar wat er is aan lichamelijke gewaarwordingen, gevoelens en gedachten en gewoonten onder leiding van de Here en Zijn Geest op basis van Ps. 139:23:
Doorgrond mij, o God, en ken mijn hart, toets mij en ken mijn gedachten;
24 Zie, of bij mij een heilloze weg is, en leid mij op de eeuwige weg.

Wat is het niet:
Geen gebedsmantra's of in- en uitademen met bepaalde zinnen uit de Bijbel.
Het woord Christfulness komt van de Oosterparkkerk in Amsterdam en wordt met toestemming gebruikt. Er zijn dus meerdere varianten.

Voor wie is Christfulness geschikt:
Voor mensen die een of meerdere keren een depressie hebben gehad of een burnout of stress, last hebben van trauma's of niet lekker in hun vel zitten.

Hoe is het ontwikkeld:
Na 900 uur onderzoek naar mindfulness is het omgezet naar een Bijbelse variant en onderzocht en getoetst door 20 christenhulpverleners.

Ik heb naast de MBCT opleiding 900 uur oz gedaan naar alle elementen van mindfulness. Sommige bevatten tai chi of yoga, boeddhistische elementen, andere niet. Ik heb alle wetenschappelijke elementen erin gelaten en de rommel eruit. Alle oefeningen en teksten zijn aangepast en gericht op de Here God en Zijn Geest. 20 Christenhulpverleners hebben alles getoetst en uitgeprobeerd. Ook een predikant, die psycholoog is en vroeger boeddhist was.

Hoe wordt Christfulness gegeven:

In een groep of individueel.

Waar wordt het gegeven:
Praktijk voor Christelijke Hulpverlening, Stanleystraat 85, 3772KC Barneveld Opgave:
tel. 0342421447 tussen 12.30 en 13.00 uur

Door wie wordt het gegeven:
Lourens en Wolly Touwen, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en creatief therapeut en coach