Ruimte innemen!


Datum: Data op aanvraag
Tijd: In overleg
Kosten: 30 euro per keer

Door middel van dans en beweging begeleidt Wolly Touwen mensen bij hun innerlijke ontwikkeling. In groepen wordt ingegaan op thema’s die aan de orde zijn. Er wordt een veilige ervaringsplaats geboden waar mensen hun eigen kwaliteiten, grenzen en mogelijkheden steeds beter leren kennen, voelen en aanwenden in het dagelijkse leven. In contact met God en zichzelf en anderen.
Een avontuurlijke zoektocht naar persoonlijke krachten en kwaliteiten. Je natuurlijke levendigheid en creativiteit worden aangewakkerd, waardoor je een impuls krijgt om nieuwe mogelijkheden in jezelf te ontdekken en je grenzen te verleggen. Je leert beweging te brengen in processen waarin je soms vast kunt zitten.
In een veilige omgeving van mensen die zich ook open willen stellen voor God en zichzelf en voor anderen, kun je experimenteren met je nieuw ontdekte mogelijkheden, zodat je ze daarna gemakkelijk in je leven kunt integreren. Thema’s die aan de orde komen zijn:
chaos & structuur, grenzen en keuzen maken, geven-nemen-delen, overgave & controle, ruimte & kracht en omgaan met emoties.
Buikademhalingsoefeningen, buik- en rugspieroefeningen, kennis en bewustzijn mbt. het lichaam, komen eveneens aan de orde.

De middag wordt begeleid door Wolly Touwen, gezondheidspsychologe i.o., psychosomatisch oefentherapeut, verpleegkundige en dans- en bewegingstherapeute.

Als je de workshop dans en beweging overweegt, maar je wilt er eerst meer over weten en overleggen of het geschikt voor je is, neem dan contact op met de Praktijk voor Christelijke Hulpverlening Lourens en Wolly Touwen in Barneveld.

Opgeven

Voor informatie en aanmelding kunt u naar de Contact pagina gaan.